Nogomet

Kolarić i Bel dočekali novu priliku u Europi

Mario Borko • subota, 29.06.2024.
Kolarić i Bel dočekali novu priliku u Europi
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Patrik Kolarić imat će svoj debi na utakmice Lige prvaka. Iako se rado o prvom pretkolu, ovo je veliko priznanje za suca iz Čakovca kojem će pomagati hrvatska trojka. Dario Bel treću godinu u nizu dobit će priliku suditi u kvalifikacijama za Ligu prvaka...

Uefa je odredila suce za prva pretkola europskih natjecanja, a svoje su utakmice dobili Patrik Kolarić i Dario Bel.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sudac iz Čakovca sudit će utakmicu između Ordabasyja iz Kazahstana i Petrocuba iz Moldavije u prvom pretkolu Lige prvaka. Pomoćni suci bit će mu Luka Pajić i Ivan Starčević, a ulogu četvrtog suca dobio je Dario Bel.

Kolarić je do sada sudio 41 utakmicu SuperSport HNL-a, dva puta je gostova na Cipru, a europski debi imao je u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu u srpnju prošle godine.

Iskusniji Bel ima puno više europskih utakmica u nogama, a njemu je kao glavnom sucu dodijeljena uzvratna utakmica prvog pretkola Lige prvaka između Dinamo Batumija i Ludogoretsa koja je na rasporedu 17. srpnja.

Osječanin je do sad sudio dvije utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka, jednu 2022., a jednu 2023. godine. U HNL-u ove će godine premašiti brojku od 100 utakmica. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!