Nogomet

Modrić se emotivnom porukom obratio navijačima!

Mario Borko • subota, 29.06.2024.
Modrić se emotivnom porukom obratio navijačima!
Foto: Damir Senčar/HINA

Kapetan Luka Modrić prekinuo je šutnju nakon ispadanja s Eura i na društvenim mrežama zahvalio navijačima na velikoj podršci. Bivša Zlatna lopta još uvijek nije otkrila hoće li ostati u reprezentaciji, ali nije ni rekla da neće...

Još uvijek su svježe rane nakon ispadanja Vatrenih s Eura, a one još malo više peku nakon što je Italija vrlo lako poražena od Švicarske. Hrvatska reprezentacija i dalje je tema broj jedan u domovini, a ostanak Luke Modrića postalo je pitanje o nacionalnog interesa.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Kapetan će u rujnu napuniti 39 godina, a koliko mu znači igranje za crveno-bijeli dres najbolje su pokazale suze nakon ispadanja s turnira. Budući kapetan Real Madrida prekinuo je šutnju na društvenim mrežama i emotivnom porukom zahvalio navijačima:

"Noseći ovaj dres osjetio sam trenutke najveće radosti i ponosa u mom životu. Na ovom Euru smo osjetili manje lijepi dio nogometa, ali ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima. Hvala svima na velikoj podršci."

Modrić u ovoj poruci nije otkrio hoće li ostati u reprezentaciji, ali ohrabrujuće je za sve koji se nadaju njegovom ostanku da nije ni objavio da odlazi. Hoće li kapetan kao i izbornik Zlatko Dalić ostati saznat ćemo uskoro.

Luka je u Njemačkoj stigao do 178. nastupa za Vatrene, a postigao je i svoj 26. gol. Bio je to njegov šesti na velikim natjecanjima za Hrvatsku, četvrti na Euru. Modrić je tim postao najstariji strijelac u povijesti europskih prvenstava.

Rekord svjetskih prvenstava ostao bi nedodirljiv i u slučaju da Modrić uspije postići pogodak 2026. jer je legendarni Roger Mila to uspio s 42 godine i 39 dana. Hrvatski kapetan bi u slučaju nastupa u SAD-u, Meksiku i Kanadi imao 40 godina i devet mjeseci. test

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!