Nogomet

Ivan Brnić iz Olympiakosa ide na posudbu u slovenskog prvaka

Petar Jenjić • srijeda, 03.07.2024.
Ivan Brnić iz Olympiakosa ide na posudbu u slovenskog prvaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatski nogometaš Ivan Brnić sljedeće će sezone imati novi angažman. Njegov matični klub Olympiakos šalje ga na posudbu u redove slovenskog Celja...

Mladi hrvatski nogometaš Ivan Brnić prošlog je ljeta napustio Maribor i potpisao za grčki Olympiakos. Međutim, u redovima aktualnog osvajača Konferencijske lige nije se naigrao, upisao je četiri nastupa u sezoni, a sada ga klub šalje na posudbu.

Igraj na Inter Turku - TPS Turku na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Brnić će se vratiti u slovensku ligu iz koje je i otišao u Grčku nakon jako dobrih predstava u dresu Maribora za koji je u 53 utakmice upisao deset golova i 15 asistencija. Sljedeću će sezonu igrati za njegovog rivala.

Radi se o aktualnom prvaku Celju koje je do svog drugog naslova stiglo uz 12 bodova prednosti ispred Maribora i 15 ispred ljubljanske Olimpije. Brnić bi trebao pojačati konkurenciju na poziciji lijevog krila.

"Veliku ulogu u odluci da se vratim u Sloveniju jest činjenica da već dobro znam ligu i da dolazim u ekipu koja je sastavljena od kvalitetnih igrača koji su predvođeni trenerom s kojim sam već radio. Idealna je prilika pokazati za što sam sposoban i da pomognem ekipi ponoviti uspjeh."

22-godišnjak ponikao je u Hajduku za čiji je prvi sastav upisao 12 nastupa. Igrao je i za drugu momčad splitskog kluba, kao i za Dugopolje u SuperSport Prvoj NL. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!