Ostali sportovi

Sin hrvatskog predsjednika brončani na Europskom prvenstvu u hrvanju

HINA, Petar Jenjić • srijeda, 03.07.2024.
Sin hrvatskog predsjednika brončani na Europskom prvenstvu u hrvanju
Foto: Željko Hladika/PIXSELL

Marko Milanović, član Hrvačkog kluba Metalac i sin hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, ostvario je zapažen uspjeh na Europskom prvenstvu do 20 godina. Osvojio je brončanu medalju...

Hrvatski hrvački reprezentativac do 20 godina, Marko Milanović, član HK "Metalac", osvojio je brončanu medalju na Europskom prvenstvu za hrvače do 20 godina koje se održava u Novom Sadu.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mladi hrvatski hrvač, sin je hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Nastupa u kategoriji do 130 kg, a na putu do bronce pobijedio Litavca Pijusa Baldysiusa s 10:2, pa izgubio od Turčina Bakira rezultatom 0:3.

Ulazak Turčina u finale dao je Marku priliku da kroz repasaž dođe do brončane medalje. Na tom putu prva prepreka bio je reprezentativac Grčke, Rafael Gkirnis, kojeg je Milanović pobijedio 9:0, a zatim je u susretu za broncu porazio i Armenca Armajisa Hartunijana s 9:4.

Na EP-u u Novom sadu nastupaju i Luka Ivančić (-72 kg), Mihael Lukač (-77 kg), te Antonio Lukač (-82 kg ).

Ivančić je osmini finala poražen od Azerbejdžanca Nurullajeva, dok je Mihael Lukač izgubio u osmini finala izgubio pod Turčina Tugcua.

"Hrvatski hrvački savez od srca čestita Marku Milanoviću na osvojenoj brončanoj medalji, a velika zahvala ide Hrvačkom klubu Metalac i svim njegovim klupskim i reprezentativnim trenerima", objavio je HHS. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!