Košarka

Četverostruki NBA All-Star zaključio igračku karijeru

Petar Jenjić • srijeda, 03.07.2024.
Četverostruki NBA All-Star zaključio igračku karijeru
Foto: EPA

Svoju bogatu igračku karijeru zaključio je Kemba Walker koji je na društvenim mrežama potvrdio odlazak u sportsku mirovinu. Walker je četiri puta bio All-Star igrač...

Svoju dugačku košarkašku karijeru odlučio je zaključiti Kemba Walker. 34-godišnjak je vijest objavio na svojim društvenim mrežama:

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Znam da ne bih mogao doći do svega ovoga bez velike podrške ljudi oko mene. Mnogima moram zahvaliti: mami, tati i cijeloj obitelji, mojim suigračima koji su mi postali obitelj i trenerima koji su vjerovali u mene."

Walker je izabran kao deveti pick drafta 2011. godine od strane Charlotte Bobcatsa nakon što je iste godine osvojio naslov sveučilišnog prvaka s UConnom.

U Bobcatsima, odnosno kasnije Hornetsima, igrao je do 2019. godine kada je preselio u Boston Celticse. Nakon dvije sezone u TD Gardenu preselio je jednu sezonu u New York Knickse, a nakon toga i u Dallas Maverickse.

U Dallasu se nije naigrao i proteklu sezonu odradio je u redovima Monaca s kojim je bio prvak Francuske. Kroz karijeru je četiri puta bio biran na All-Star i jednom u treću NBA petorku. Bilježio je 19.3 poena, 5.3 asistencija i 3.8 skokova. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!