Tenis

Dodig i Krajicek od Wimbledona se oprostili već u prvom kolu

HINA, Mario Borko • srijeda, 03.07.2024.
Dodig i Krajicek od Wimbledona se oprostili već u prvom kolu
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek nastavili su s nizom skromnih rezultata i u Wimbledonu gdje su u susretu prvog kola parova izgubili od malo poznatih Kolumbijca Nicolasa Barrientosa i Portugalca Francisca Cabrala...

Puno brže od očekivanog Ivan Dodig i njegov partner Austin Krajicek poraženi su u Wimbledonu. Već u prvom kolu zaustavili su ih Nicolas Barrientos i Francisco Cabral sa 7:6 (4), 7:6 (6).

Igraj na Wimbledon na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U posljednja tri mjeseca hrvatsko-američka kombinacija ostvarila je samo tri pobjede uz pet poraza, a ništa bolje nisu prošli ni u All England Clubu. Meč je bio vrlo tijesan, nijedan par nije izgubio svoj početni udarac, a pobjednici su se odlučivali u dva tie breaka.

Tu su Portugalac i Kolumbijac oba puta bili uspješniji. Prvi set su uz dva mini breaka osvojili sa 7:6 (7:4), a u drugom su posao dovršili malo teže sa 7:6 (8:6). U cijelom meču vidjeli smo samo četiri break prilike. Tri su kod rezultata 2:2 u prvom setu imali Dodig i Krajicek, a Cabral i Barrientos svoju su jedinu također imali u prvom setu pri vodstvu 5:4, što je ujedno bila i set lopta.

Hrvatsko-američki par bio je postavljen za desetog nositelja i od turnira se oprostio puno brže od očekivanog. Dodig je 2013. u Wimbledonu igrao finale, a Krajicek je samo jednom prošao drugo kolo. test

Wimbledon parovi, prvo kolo:
Dodig/Krajicek (Hrvatska/SAD, 10) – Cabral/Barrientos (Portugal/Kolumbija) 6:7 (4), 6:7 (6)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!