Tenis

Duje Ajduković izborio četvrtfinale Challengera

HINA, Petar Jenjić • srijeda, 10.07.2024.
Duje Ajduković izborio četvrtfinale Challengera
Foto: Marko Jurinec/HINA

Duje Ajduković izborio je četvrtfinale Challengera koji se igra u Braunschweigu. Danas je u dva seta bio bolji od Španjolca Carlosa Sancheza Jovera...

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Duje Ajduković plasirao se u četvrtfinale ATP Challengera u njemačkom Braunschweigu na zemljanoj podlozi pobijedivši u drugom kolu španjolskog tenisača Carlosa Sancheza Jovera sa 6:4, 6:4.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bila je to prva Ajdukovićeva pobjeda u trećem međusobnom dvoboju na Challengerima protiv 23-godišnjeg Španjolca.

Splićanin je u Braunschweigu konačno prekinuo niz poraza koje je doživio u lipnju igrajući na tri turnira na travnatoj podlozi. Za plasman u drugo kolo u utorak je svladao nizozemskog kvalifikanta Stijna Slumpa sa 6:4, 7:6.

Radi se o Challengeru iz kategorije 125 na kojem će pobjednik zaraditi 125 bodova i novčanu nagradu od 20.300 eura. Plasmanom u četvrtfinale hrvatski tenisač je osvojio 16 bodova.

Za plasman u polufinale suparnik će mu biti iskusni Francuz Pierre-Hugues Herbert protiv kojeg ima 2-1 u međusobnim dvobojima, a ove ga je godine već pobijedio (7:5, 7:5) u kvalifikacijama za Masters 1000 turnir u Madridu. test

Challenger Braunschweig, osmina finala:
Duje Ajduković - Carlos Sanchez Jover 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!