Košarka

Memorijalnu utakmicu u sjećanje na Dražena Petrovića uveličat će i hrvatski NBA trio

Sportnet, Mihaela Bradovski • srijeda, 21.08.2024.
Memorijalnu utakmicu u sjećanje na Dražena Petrovića uveličat će i hrvatski NBA trio
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Za manje od dvadeset dana milijuni ljubitelja košarke te našeg virtuoza Dražena Petrovića u Areni Zagreb još će jednom odati počast velikanu čije nasljeđe inspirira nove i nove generacije sportaša te svih nas. Trojica hrvatskih aktualnih NBA zvijezda, Bojan Bogdanović, Dario Šarić i Ivica Zubac svojim će dolaskom i sudjelovanjem u bogatom programu osobno svjedočiti koliko im je Dražen značio.

Memorijalna utakmica u sjećanje na Dražena Petrovića odigrat će se u četvrtak, 5. rujna u Areni Zagreb, a u povodu 60. rođendana jednog od najslavnijih košarkaša u povijesti. Na staklenom podu snage će odmjeriti aktualna reprezentacija Hrvatske i Selekcija Europe. Naše NBA zvijezde će pak uz nazočnost na utakmici, sudjelovati u popratnim događanjima koja će biti uskoro objavljena.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bojan Bogdanović, Dario Šarić i Ivica Zubac, svu trojicu na putu prema NBA-u itekako je inspirirao put i djelo Dražena Petrovića.

Uz njih, spektaklu će prisustvovati i bivši hrvatski NBA igrači Damjan Rudež i Gordan Giriček. Osim sportskog aspekta, ova utakmica ima i kulturnu vrijednost jer slavi život i nasljeđe Dražena Petrovića, čije ime ostaje sinonim za izvanredan talent, predanost i inspiraciju. Sve u svemu, ova utakmica će biti ne samo sportski događaj, već i prilika za zajedničko sjećanje, kao i prilika za promicanje vrijednosti košarke i sporta općenito.

Pokrovitelj događaja je Vlada Republike Hrvatske. Ulaznice za Memorijalnu utakmicu mogu se kupiti putem poveznicetest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!