Tenis

Četvrta tenisačica svijeta zaključila suradnju s hrvatskim trenerom

Petar Jenjić • petak, 23.08.2024.
Četvrta tenisačica svijeta zaključila suradnju s hrvatskim trenerom
Foto: EPA

Jelena Ribakina objavila je kako završava suradnju s dosadašnjim trenerom. Stefano Vukov preuzeo je u veljači 2019. godine i doveo do vrha ženskog tenisa...

Četvrta tenisačica svijeta, Kazahstanka Jelena Ribakina, mnoge je iznenadila svojom odlukom kako će prekinuti suradnju s dosadašnjim trenerom. Stefano Vukov radio je s njom posljednjih pet godina, a suradnja je završila tri dana prije početka US Opena:

Igraj na US Open (ž) na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Zdravo svima. Nakon pet godina, Stefano i ja više ne radimo skupa. Hvala mu na njegovom radu na terenu i želim mu sve najbolje u budućnosti", objavila je Ribakina.

Iako su imali toplo-hladan odnos, Ribakina je s Vukovom ostvarila velike uspjehe, osvojila je Wimbledon 2022. godine i igrala finale Australian Opena prošle godine. Na Roland-Garrosu dva je puta igrala četvrtfinale, osvojila je dva Mastersa te još pet WTA turnira.

Vukov je preuzeo u veljači 2019. godine, napredovala je od TOP 200 do najboljih 30 na svijetu u samo godinu dana. S kim će započeti suradnju, preostaje nam saznati. test

FOTO: EPA/LUKAS COCH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!