Nogomet

Dinamo prodaje pakete ulaznica za Ligu prvaka, mogu ih kupiti samo članovi kluba

Branimir Korać, GNK Dinamo • petak, 06.09.2024.
Dinamo prodaje pakete ulaznica za Ligu prvaka, mogu ih kupiti samo članovi kluba
Foto: GNK Dinamo

Dinamovi navijači saznali su i na koji način mogu do ulaznica za utakmice Lige prvaka na Maksimiru. One će se prodavati isključivo učlanjenima u klub i to u paketima za sve utakmice.

Dinamo će u sezoni 2024/25. po deveti put u svojoj povijesti igrati UEFA-inu Ligu prvaka, a u nastavku donosimo informacije o ulaznicama za domaće utakmice na stadionu Maksimir.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Klub je odlučio kako će ulaznice za domaće utakmice u Ligi prvaka prodavati u paketima, a to ekskluzivno pravo bit će rezervirano isključivo za članove kluba. Ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju u sklopu paketa, prodavat će se pojedinačno. Pojedinačne ulaznice po početku prodaje također će biti dostupne samo za članove kluba, a ukoliko se ne rasprodaju, nakon toga će biti dostupne za sve ostale navijače.

Paketi ulaznica za UEFA Ligu prvaka u prodaju kreću u subotu, 07. rujna, a kupovina će se moći obaviti ISKLJUČIVO online putem na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/.

CIJENE PAKETA ULAZNICA ZA LIGU PRVAKA:

Sjever gore 76 €

Sjever dolje 120€

Zapad gore 180€

Zapad dolje 240€

*Tribina jug neće biti u ponudi u paketima ulaznica za Ligu prvaka.

Podsjećamo sve navijače koji nisu članovi kluba da se brzo i jednostavno online putem mogu učlaniti u klub, a odmah po završetku procesa učlanjivanja i verifikacije članstva na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/membership imat će pravo kupiti svoj paket ulaznica.

*NAPOMENA* Nakon kupovine paketa ulaznica, na ulaznicama nije moguće promijeniti ime, odnosno osobu koja s ulaznicom može ući na stadion!

KUPOVINA PAKETA ULAZNICA UZ OBROČNA PLAĆANJA

GNK Dinamo napominje svim navijačima koji su ujedno korisnici Privredne banke Zagreb i Erste banke kako će prilikom kupovine paketa ulaznica za domaće utakmice UEFA Lige prvaka u sezoni 2024/25. svoje pakete moći kupiti u obročnim ratama ukoliko u svojoj banci imaju aktiviranu tu opciju.

GNK Dinamo naime, ima potpisan ugovor s bankama Privredna banka Zagreb i Erste banka, a prema odrednicama spomenutih ugovora korisnici spomenutih banaka svoje će godišnje ulaznice moći otplatiti obročno i trošak podijeliti na rate. Kupovina na rate moguća je samo na Ticket pointu, dok se prilikom online kupovine kompletna cijena karte mora platiti u jednom obroku.

O završetku prodaje paketa ulaznica, kao i o početku prodaje pojedinačnih ulaznica za spomenute utakmice, klub će pravovremeno izvještavati na svojim službenim kanalima. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!