Nogomet

Perišić: 'Čekao sam najbolju opciju za mene i obitelj'

Petar Jenjić • četvrtak, 19.09.2024.
Perišić: 'Čekao sam najbolju opciju za mene i obitelj'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Ivan Perišić postao je novi član PSV-a u koji stiže kao slobodan igrač. Rekao je da je imao još neke ponude, ali da se prvenstveno htio boriti za trofeje...

Novi klub pronašao je Ivan Perišić koji je potpisao za PSV, vodeću momčad nizozemske Eredivisie, nakon čega se prvi put obratio i navijačima:

Igraj na Ligu prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jako mi je drago što sam ovdje. Možda pomalo iznenađujuće, otkako sam bio slobodan igrač zadnjih tjedana, čekao sam najbolju opciju za mene i obitelj. Kad me pozvao PSV, bilo je lagano odlučiti se. Razgovarao sam s obitelji i prijateljima, poznajem i pratim nizozemsku ligu. O klubu sve znam, odabir je bio jednostavan."

Razgovarao je sa svojim bivšim suigračem Denzelom Dumfriesom:

"Igrali smo zajedno, razgovarao sam s njim. Pričali smo o klubu i gradu, ali kao što sam rekao, jedva čekam zaigrati, poznajem klub i ligu. Mislim da sam jednom igrao za PSV, kad sam bio u Interu. Čini mi se da smo pobijedili 2:1."

"Želio sam doći što prije, igrati utakmice jer mislim da još imam puno toga za dati. Prvi kontakt bio je proteklu subotu. Volim igrati za trofeje, to je moj mindset. Igrao sam u puno klubova i država, volim uživati u trenutku i nogometu. Uvijek treniram jako, lani sam imao veliku ozljedu, nakon toga sam igrao nekoliko utakmica i sada će mi trebati malo se prilagoditi ekipi i suigračima", nastavio je Perišić.

Poruka navijačima:

"Iskusan sam igrač koji može igrati na puno pozicija i koji želi biti uvijek na 100 posto."

Izabrao je broj pet na dresu:

"Moj najdraži broj je četiri, ali bio je zauzet. Broj nije važan, od ovih koji su preostali, odabrao sam pet jer je Zinedine Zidane nosio taj broj u Real Madridu. Zadnjih nekoliko tjedana imao sam nekoliko opcija, u Italiji, Španjolskoj, u Arabiji, Kataru, ali moj cilj je boriti se za trofeje." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!