Ostali sportovi

Sinjani vrlo uvjerljivi protiv Mladosti, Nada lako do pobjede u Ljubljani

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 22.09.2024.
Sinjani vrlo uvjerljivi protiv Mladosti, Nada lako do pobjede u Ljubljani

Sinj, Nada i Zareb dobro su otvorili novu ragbijašku sezonu, upisali su vrlo uuvjerljive pobjede protiv Mladosti, Ljubljane i Čelika iz Zenice...

Ragbijašima Sinja pripao je prvi ovosezonski derbi protiv Mladosti, branitelja naslova prvaka. Na domaćem su terenu Sinjani slavili s visokih 35:0 (28:0).

Mladostaši su stigli jako oslabljeni i sa samo 17 igrača u zapisniku te nisu dugo mogli parirati razigranom domaćinu. U prvom poluvremenu obranu gostiju probijali su Toni Miloš, Stipe Brčić, Dražen Brčić-Šušak i Ivan Prološčić, a sva je četiri pretvorio Pavlović za visokih 28:0. U drugom je dijelu zgoditak postigao i Marko Grčić, uz Pavlovićevo pretvaranje za 35:0.

Nada je otvorila sezonu gostovanjem u Ljubljani, jer okršaj prvoga kola s Čelikom je odgođen. I bili su Splićani furiozni, sigurnom pobjedom 41:17 (8:5) osvojili su prve bodove.

U prvom dijelu Marović je postigao polaganje, a Plazibat pogodio kazneni udarac, no u drugom je krenula rapsodija. Christian Lopez zabio je tri zgoditka, Kuvačić i Plazibat po jedan, uz Plazibatova četiri pretvaranja.

Zagreb se, pak, pobjednički vratio iz Zenice nakon trijumfa nad Čelikom 31:14 (17:0). U prvom su dijelu polaganja postigli Kostić, Kostanjšak i Hegedušić, a Bišić je jedno pretvorio, dok su u drugom pobjedu potvrdili Hegedušić s još dva polaganja i Bišić s još dva pretvaranja. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!