Nogomet

Brekalo u drugoj utakmici za Kasimpašu zaradio izravni crveni karton

Mario Borko • ponedjeljak, 23.09.2024.
Brekalo u drugoj utakmici za Kasimpašu zaradio izravni crveni karton
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Povremeni hrvatski reprezentativac neće po dobrom pamtiti nedjeljno gostovanje kod Antalyaspora. U remiju njegove Kasimpaše zaradio je izravni crveni karton i mogao bi izbivati s terena u naredne dvije utakmice...

Od povratka iz Torina u Wolfsburg prije dvije godine, stvari su za Josipa Brekala krenule nizbrdo. Do tada relativno standardni reprezentativac potpuno je izgubio taj status, nakon što je počeo lutati na klupskoj razini.

Igraj na utakmice LaLige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Kod Nike Kovača je pao u drugi plan, a odlazak u Fiorentinu se, bez obzira na visoka primanja, pokazao kao potpuni promašaj. Revitalizacija karijere u Hajduku nije uspjela, a ljetos je krilni napadač završio u toliko neželjenoj Turskoj zbog koje je u siječnju radije izabrao Split.

Brekalo je za Kasimpašu debitirao prije tjedan dana u porazu od Fenerbahčea i to na poziciji lijevog wing beka. Odigrao je svih 90 minuta u individualno je ostvario dobre brojke. U nedjelju je u gostima protiv Antalyaspora krenuo na svojoj omiljenoj poziciji lijevog krila, ali susret neće pamtiti po dobrome.

Brekalo je 77 minuta opet individualno bio na solidnoj razini, ali je tada u jednom klizećem startu neoprezno startao, malo i neprirodno produžio nogu otvorenim džonom i u potkoljenicu pogodio protivničkog veznjaka Erdala Rakipa.

Sudac mu je pokazao izravni crveni karton, a Brekalo je u nevjerici ostao ležati na travnjaku. Kasimpaša je na kraju s igračem manje sačuvala bod iako je većim dijelom susreta bila bolja momčad.

Klub iz europskog dijela Istanbula je trenutno 11. sa šest bodova, a u idućem kolu će bez Brekala na zahtjevno gostovanje kod Galatasaraya. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!