Tenis

Nikolina Babić povukla se s pozicije predsjednice Hrvatskog teniskog saveza

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 23.09.2024.
Nikolina Babić povukla se s pozicije predsjednice Hrvatskog teniskog saveza
Foto: Mario Ćužić/HTS

Hrvatski teniski savez ostao je bez predsjednice. Dosadašnja predsjednica Saveza Nikolina Babić povukla se s te pozicije zbog privatnih i poslovnih obaveza...

Nikolina Babić nije više predsjednica Hrvatskog teniskog saveza. Babić su povukla s te pozicije, a njezino priopćenje prenosimo u cijelosti.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nakon više od šest godina volonterskog rada na poziciji predsjednice Hrvatskog teniskog saveza povući ću se zbog mojih novih privatnih i poslovnih obveza."

"Željela bih se zahvaliti svim igračicama i igračima, trenerima, izbornicima, stručnom stožeru, klubovima, svim djelatnicima HTS-a, članovima Skupštine, UO i NO na predanom radu, suradnji i velikoj podršci svih ovih godina."

"Zahvaljujem se svim institucijama, HOO-u, Ministarstvu turizma i sporta, ITF-u, Tennis Europe, zatim svim našim sponzorima te medijima na zajedničkom radu i suradnji na svim projektima koji bez njih ne bi bili ostvarivi."

"Dana 16. listopada 2024. godine održat će se Skupština za izbor novog predsjednika ili predsjednice HTS-a."

"Svima želim puno sportskih uspjeha, uspješnog rada za dobrobit svih tenisačica, tenisača i razvoj tenisa u našoj Hrvatskoj." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisDavis Cup/Fed Cup
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!