Nogomet

Perković uoči Banjola: 'Svjesni smo činjenice da je kup hirovito natjecanje'

Mihaela Bradovski • utorak, 24.09.2024.
Perković uoči Banjola: 'Svjesni smo činjenice da je kup hirovito natjecanje'
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Nakon dva vrlo traumatična poraza, Dinamo gostuje u Banjolama gdje će igrati susret šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog kupa. Modri će prolaz tražiti kod člana četvrtog razreda hrvatskog nogometa, u ovom susretu su veliki favoriti i sve osim uvjerljive pobjede bit će iznenađenje...

Remi protiv uzdrmane Rijeke pa domaći poraz od Hajduka, blamaža u Münchenu kod Bayerna i u konačnici još jedan ružan poraz protiv Slaven Belupa. Dinamo je u velikim problemima i pod hitno mu treba dobar rezultat. U Banjolama u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog kupa nikakav kiks nije dozvoljen.

Igraj na Banjole - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nije jednostavno, ali već smo se okrenuli sutrašnjoj kup utakmici protiv Banjola, fokus nam je na toj utakmici i idemo to odraditi najbolje što možemo", istaknuo je privremeni trener Dinama Sandro Perković.

Psihologija će igrati veliku ulogu u ovom susretu.

"Mi smo u ovoj utakmici apsolutni favoriti, to je jasno, ali smo svjesni činjenice da je kup hirovito natjecanje i priprema za tu utakmicu je maksimalno profesionalna. Radimo i na psihološkom i na fizičkom planu te vjerujem da ćemo sutra biti spremni."

Perković je najavio kako će promiješati momčad i igrat će oni koji su manje igrali u posljednjim utakmicama.

"Imamo nešto problema s ozljedama i bolesti tako da neki igrači koji u posljednje vrijeme nisu previše igrali, sutra će dobiti priliku i nadam se da će je i iskoristiti."

Na raspolaganju neće imati juniore koji su otputovali za Englesku gdje će igrati u Premier League International Cupu.

"Juniore nismo priključivali, oni imaju svoju utakmicu u Engleskoj tako da na žalost ovaj tjedan nisu mogli biti s nama."

Susret u Banjolama na rasporedu je u srijedu s početkom u 16 sati. Dinamo se sada priključuje kup natjecanju, a Banjole su na startu svladale petrinjsku Mladost. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!