Nogomet

Poznati svi parovi osmine finala SuperSport Hrvatskog kupa, dva para čine prvoligaši

HINA, Mihaela Bradovski • srijeda, 25.09.2024.
Poznati svi parovi osmine finala SuperSport Hrvatskog kupa, dva para čine prvoligaši
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Dinamo je posljednji izborio prolaz u osminu finala SuperSport Hrvatskog kupa. Nakon njegove pobjede u Banjolama, poznati su i svi parovi osmine finala, a svakako najzanimljivijima čine se oni u kojima se sastaju međusobno članovi najvišeg razreda hrvatskog nogometa...

Nakon odigrane posljednje utakmice šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa poznati su svi parovi osmine finala koja bi se trebala igrati 30. listopada.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dinamo i Hajduk gostovat će kod trenutačno dvije najbolje trećeligaške momčadi i to gotovo na istom mjestu. Branitelj naslova Dinamo igra kod Bjelovara, vodećeg sastava Druge NL, dok Hajduk odlazi u Ždralove, predgrađe Bjelovara te će igrati protiv tamošnje Mladosti, sastava koji je trenutačno drugi na trećeligaškoj ljestvici.

Rijeka gostuje kod Bednje, Osijek će igrati kod Slavonije, dok Lokomotiva odlazi na jug u Dugopolje. U osmini finala će se dogoditi i dva prvoligaška obračuna, Slaven Belupo gostuje kod Šibenika, dok će Varaždin dočekati Goricu.

Parovi osmine finala Hrvatskog kupa: Bjelovar - Dinamo, Mladost Ždralovi - Hajduk, Bednja - Rijeka, Dugopolje - Lokomotiva, Slavonija Požega - Osijek, Varaždin - Gorica, Rudeš - Istra 1961 i Šibenik - Slaven Belupo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!