Nogomet

Dva gola Frigana i asistencija Vuškovića u pobjedi kod Lekinog Standarda

Petar Jenjić • subota, 28.09.2024.
Dva gola Frigana i asistencija Vuškovića u pobjedi kod Lekinog Standarda
Foto: FaH

Matija Frigan zabio je dva pogotka, a Luka Vušković upisao jednu asistenciju, u pobjedi Westerloa na gostovanju kod Lekinog Standard Liegea...

Nakon što su u zadnjih pet utakmica uzeli samo dva boda, nogometaši Westerloa danas su se vratili na pobjedničke staze, na gostovanju kod Standard Liegea pod vodstvom Ivana Leke, kojeg su svladali s 1:2.

Igraj na belgijsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Već na isteku pete minute gosti su došli do vodstva, a poentirao je Matija Frigan. Hrvatski napadač tako je poentirao drugo kolo zaredom, a treći put ukupno ove sezone.

Iako je Standard poravnao rezultat u 63. minuti iz kaznenog udarca preko Andija Zeqirija, praktički već u sljedećem napadu gosti su se vratili u prednost.

Luka Vušković odigrao je za Frigana koji je lijepim udarcem ljevicom pogodio prvi kut s deset metara. Rezultat se do kraja utakmice više nije promijenio.

Frigan je igru napustio u 93. minuti, a Vušković je odigrao svih 90 minuta. U kadru Lekine momčadi Marko Bulat igrao je do 73. minute, a Boško Šutalo odigrao je cijeli susret. test

Belgijsko prvenstvo:
Standard Liege - Westerlo 1:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!