Nogomet

Zrinjski slavio u gradskom derbiju, jedan gol odlučio pobjednika

Petar Jenjić • subota, 28.09.2024.
Zrinjski slavio u gradskom derbiju, jedan gol odlučio pobjednika
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Danas su odigrane dvije utakmice devetog kola Premijer lige BiH, a ona zanimljivija odigrana je u Mostaru između Veleža i Zrinjskog. Do pobjede su stigli gosti...

Nogometaši Zrinjskog upisali su pobjedu u susretu devetog kola Premijer lige BiH. Na gostovanju kod gradskog rivala Veleža slavili su s minimalnih 0:1.

Igraj na BiH Premijer ligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Zrinjski je tako stigao do šeste pobjede sezone i došao na prvo mjesto s 19 bodova iz sedam utakmica. Dva boda manje ima Sarajevo. Velež je trenutno deveti s devet bodova iz osam utakmica.

Zrinjski je poveo u 33. minuti susreta. Lijep centaršut s lijeve strane u pogodak je pretvorio Nardin Mulahusejnović. 26-godišnjak se upisao u strijelce treće kolo zaredom, a četvrti put u zadnjih pet utakmica.

Današnji gost odigrao je puno bolje prvo poluvrijeme i zasluženo je bio u prednosti. Nije se mogao gledati toliko dobar nogomet, a kao dodatan razlog jest i loše vrijeme koje je otjeralo i dobar dio navijača s tribine. Rezultat se do kraja nije promijenio.

U ranije odigranoj utakmici, Sloga je slavila na gostovanju kod Slobode s 0:3, uz dva pogotka Tonija Jovića. Prvi je zabio u četvrtoj, a drugi u 79. minuti, dok je pobjedu potvrdio Nemanja Dokićtest

Prvenstvo BiH, 9. kolo:
Sloboda - Sloga Doboj 0:3
Velež - Zrinjski 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!