Tenis

Čilić saznao protivnika na startu u Šangaju, Ćorić u kvalifikacijama

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 30.09.2024.
Čilić saznao protivnika na startu u Šangaju, Ćorić u kvalifikacijama
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Održan je ždrijeb Masters 1000 turnira u Šangaju gdje je u glavnom turniru zasad jedan Hrvat. Bit će to Marin Čilić koji je saznao protivnika u prvom kolu dok će Borna Ćorić pokušati izboriti glavni ždrijeb kroz kvalifikacije u kojima kreće već danas...

Iako mu aktualni ranking ne donosi ulazak u glavni ždrijeb Masters 1000 turnira, Marin Čilić zbog dugačke pauze zbog ozljede može koristiti zaštićeni ranking s kojim ne mora igrati kvalifikacije.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tako je u Šangaju odmah u glavnom ždrijebu, a tamo će ga na startu čekati Francuz Arthur Cazaux, trenutno 89. igrač svijeta, a ovom 22-godišnjaku najbolji ranking u karijeri je 74. mjesto.

Cazaux je definitivno protivnik s kojim Marin može igrati, pobjeđivao je u Kini i bolje protivnike ovog mjeseca, ali teško je išta predviđati s obzirom da su zbog dugačke stanke oscilacije moguće i očekivane.

Ako prođe Cazauxa, Marina čeka još jedan Francuz i to Ugo Humbert koji je postavljen za 16. nositelja.

Priliku za prolazak u glavni ždrijeb traži Borna Ćorić koji je u kvalifikacijama, a tamo će igrati protiv Kineza Fajing Suna, 352. igrača svijeta. Ako ga svlada, za ulazak u glavni turnir igrat će protiv Ramkumara Ramanathana ili Uga Blanchetatest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!