Nogomet

Argentinci glatko preko Kazahstana do polufinala

Petar Jenjić • ponedjeljak, 30.09.2024.
Argentinci glatko preko Kazahstana do polufinala

Reprezentacija Argentine izborila je polufinale Svjetskog prvenstva u futsalu gdje će igrati protiv Francuske. Ove dvije momčadi danas su bile bolje od Kazahstana odnosno Paragvaja...

U svoje treće uzastopno polufinale na Svjetskim prvenstvima stigla je futsalska reprezentacija Argentine koja je u četvrtfinalu glatko slavila protiv Kazahstana s čak 6:1.

Igraj na Ligu prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Argentinci su bili svjetski prvaci 2016. godine u Kolumbiji, a pet godina kasnije u Litvi izgubili su u finalu od Portugala. S druge strane Kazahstanci nisu uspjeli ponoviti uspjeh s prošlog turnira kada su završili četvrti.

Zanimljivo, svih sedam golova vidjeli smo od 22. minute nadalje, a mrežu Kazahstanaca načeo je Matias Rosa. Nakon toga redom su zabijali: Angel Claudino, Kevin Arrieta i Sebastian Corso za 4:0.

Zaostatak je smanjio Dauren Tursagulov, ali vrlo brzo novi gol u mreži Kazahstana skreće Lucas Bolo Alemany. Tursagulov je kasnije dobio i crveni karton, a Arrieta svojim drugim golom potvrdio prolazak dalje.

U polufinalu će igrati protiv Francuske koja je s 2:1 bila bolja od Paragvaja. I u ovom dvoboju svi su golovi pali u drugom poluvremenu.

Francuzi su poveli preko Ouassinija Guirija, Paragvajci poravnali preko Francisca Martineza, da bi pobjedu Francuskoj osigurao Abdessamad Mohammed.

Tako su u svom prvom nastupu na ovom velikom natjecanju izborili polufinale. S druge strane, Paragvajcima je ovo bilo drugo ispadanje u četvrtfinalima. test

Svjetsko prvenstvo, četvrtfinale:
Francuska - Paragvaj 2:1
Kazahstan - Argentina 1:6

Svjetsko futsalsko prvenstvo 2024, nokaut faza

četvrtfinale

Brazil3:1Maroko
Ukrajina9:4Venezuela
Francuska2:1Paragvaj
Kazahstan1:6Argentina

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Svjetsko futsalsko prvenstvo 2024, nokaut faza

četvrtfinale

Brazil3:1Maroko
Ukrajina9:4Venezuela
Francuska2:1Paragvaj
Kazahstan1:6Argentina

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!