Nogomet

Pobjednički niz by SuperSport: Zagužvalo se na vrhu, zrinkec iskočio ispred ostalih

Sportnet • nedjelja, 23.06.2024.
Pobjednički niz by SuperSport: Zagužvalo se na vrhu, zrinkec iskočio ispred ostalih

U drugom smo tjednu novog kruga Pobjedničkog niza by SuperSport. Natjecanje je u punom pogonu sa svakodnevno bogatom ponudom sportskih događanja u kojoj će sretnik-znalac pokušati doći do 20 pogodaka u nizu i osvojiti bogatu nagradu...

U tijeku je novo izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport! U drugom smo tjednu novog kruga koji je u velikoj mjeri u znaku Europskog prvenstva.

Igraj na Euro 2024 na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Subota je donijela brojne promjene u vrhu poretka pa smo tako dobili novog lidera. Na vrhu je sada zrinkec koji ima 12 vezanih pogodaka i aktivan niz, a odmah iza njega s po 11 pogođenih parova i aktivnim nizom nalaze se xxx01 i Miro84.

Vodeći po broju ukupno pogođenih parova su krunchie19 i Apofis s po 32 pogotka, a slijedi ih zrinkec s 30.

Najbolji sretnik-znalac, onaj koji uspije doći do brojke od 20 pogodaka u nizu, osvojit će vrtoglavih 1.500 eura na SuperSport korisničkom računu! Da, dobro ste pročitali. Ako pobjednik ne uspije doći do 20 pogodaka u nizu, onda će dobiti 1.000 eura. Ali ni to nije sve jer je pred vama još poneko iznenađenje.

Drugoplasirani će sa sobom ponijeti 500 eura, trećeplasirani 300, četvrti 200, a petoplasirani 100 eura. Onaj igrač s ukupno najviše pogodaka dobiva 400 eura. Sve te nagrade sjest će na SuperSport korisnički račun.

Ovo izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport krenulo je s prvim danom Europskog prvenstva, a završava posljednjim, 14. srpnja. Bit će to i više nego dovoljno vremena doći, ne samo do glavne nagrade, nego i okruglih 20 pogodaka u nizu. Svaki dan ćemo donositi bogatu sportsku ponudu i truditi se biti što ažurniji kako bismo omogućili što bolje uvjete u pohodu na pobjedu.

Pokažite sportsko znanje, izazovite sreću i odnesite nam glavnu nagradu koju je osigurao SuperSport u iznosu od 1.500 eura na kladiteljskom računu za 20 pogodaka u nizu.


Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Pobjedničkog niza by SuperSport svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje, među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

Izvadite statistike, provjerite informacije, pripremite se jer novo izdanje Pobjedničkog niza by SuperSport je počelo! test

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometEuro 2024.
  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

  • Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Piše: Mario Borko

    Ako ovo je kraj, ako umro je sjaj...

    Zavjesa na 17. Europsko prvenstvo se spustila, Španjolska je četvrtim naslovom postala rekorder, a prije nego što je stigla do te laskave...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!