Zimski sportovi

NHL: Lalime i Senatorsi bolji od Edmontona

Tomislav Pacak • petak, 14.02.2003.

Slika 1 od 1.

Igračima Ottawe je jasno da je glavni razlog njihove sjajne sezone vratar Patrick Lalime - vratar Senatorsa jučer je obranio 24 udarca Oilersa, za drugi shutout u nizu i sedmi u sezoni, čime se izjednačio na vrhu ljestvice sa Edom Belfourom i Martinom Brodeurom. "Lalime je razlog broj 1 naših pobjeda. Igrao je nevjerojatno. Lijepo je zabilježiti dva shutouta protiv takve momčadi", rekao je Marian Hossa koji je postigao svoj 36. gol sezone.

Osim Hosse, strijelac za Ottawu bio je i Magnus Arvedson, pa je Ottawa po prvi puta nakon 1992. slavila kod kuće protiv Edmontona. Niz Senatorsa bez poraza produžio se na pet utakmica, pa sad bježe New Jerseyu za tri boda na prvom mjestu istočne konferencije. Philadelphia je pobjedom u St. Louisu izašla, barem nakratko, iz krize, kao i Detroit koji je sa 4:2 bio bolji od Buffala...

Vezane vijesti

NHL, četvrtak 13. veljače: Ottawa - Edmonton 2:0; Detroit - Buffalo 4:2; Montreal - Columbus 1:2; St. Louis - Philadelphia 3:4 (pr.); Nashville - NY Islanders 2:0; Vancouver - Colorado 2:1 (pr.); Los Angeles - Calgary 4:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Zimski sportovi
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!