Nogomet

Aston Villi bod u Londonu

Marin Vuković • nedjelja, 10.09.2006.

Niti nakon četiri odigrane utakmice Aston Villa ne zna za poraz. Peto mjesto na ljestvici uz utakmicu manje hvale je vrijedan uspjeh momčadi iz Birminghama koja je i u ovoj utakmici bila bolji suparnik, no bodove su ipak morali podijeliti s domaćinima iz Londona...

Svoje prve minute u Premiershipu u ovoj je utakmici odigrao i Argentinski napadač Carlos Tevez, koji je ušao s klupe zamijenivši Harewooda uz ovacije domaćih navijača. Oko dolaska Teveza digla se velika prašina, budući da je West Ham, inače prosječna i ne pretjerano bogata momčad, za njega i kolegu mu iz reprezentacije Javiera Mascherana platio ogroman novac.

Tevez nije uspio svojoj momčadi donijeti pobjedu u susretu koji je Villa na svoju stranu okrenula već u četvrtoj minuti golom Liama Ridgewella. Gosti su u prvom dijelu dvaput gađali gredu, oba puta nakon udaraca Juana Pabla Angela. Početkom drugog poluvremena put do mreže pronašli su i domaćini. Udarac Paula Koncheskyja u mrežu gostujućeg vratara skrenuo je Bobby Zamora i tako donio bod West Hamu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometEuropske lige
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!