Tenis

Pao i Pioline, ostaje još samo finale

Ivor Krapac, Vedran Stilin • subota, 09.12.2006.

Sjajni niz u Londonu na završnici Senior Toura Goran Ivanišević nastavio je i u polufinalnom dvoboju protiv bivšeg proslavljenog francuskog tenisača Cedrica Piolinea kojega je svladao u dva seta rezultatom 6:4 i 7:6…

Odlični rezultati tijekom profesionalne karijere nastavljeni su i u mirovini. Istina, kada se pogledaju sva imena koja nastupaju na tim turnirima igrača s bogatom karijerom iza sebe onda je svaka pobjeda veliki uspjeh.

Tako je bilo i danas u polufinalu BlackRock Mastersa igranom u prepunom Royal Albert Hallu gdje su se sastali Ivanišević i Pioline. Naš proslavljeni tenisač nije dopustio da se prekine njegov sjajan niz nepobjedivosti te je sa 6:4 i 7:6 izborio finale u kojemu će mu suparnik biti branitelj naslova, Nizozemac Paul Haarhuis, kojeg je na ovom turniru već pobijedio u skupini.

Vezane vijesti

Haarhuis je u polufinalu sa 6:7, 6:4 i 10:5 iznenadio Čileanca Marcela Riosa, ovogodišnjeg uvjerljivog vladara Senior Toura. Bio je to Riosov drugi poraz od Haarhuisa u samo nekoliko tjedana, nakon što ga je Nizozemac nedavno svladao i u Frankfurtu.

BlackRock Masters London, 9.12.2006., polufinale: Ivanišević (Hrvatska) - Pioline (Francuska) 6:4, 7:6, Haarhuis (Nizozemska) - Rios (Čile) 6:7, 6:4, 10:5.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!