Tenis

Goran nastavlja londonski niz

Ivor Krapac • subota, 09.12.2006.

Treći nastup na završnici sezone Senior Toura u londonskom Royal Albert Hallu donio je i treću pobjedu Gorana Ivaniševića. Nakon što je dvaput bio uspješan u skupini, Goran je u petak u četvrtfinalu sa 7:6 i 6:3 nadjačao britanskog aduta Jeremyja Batesa, koji je u turnir ušao s pozivnicom...

Subota donosi novi izazov za najvećeg hrvatskog tenisača svih vremena. U polufinalu slijedi ogled sa Cedricom Piolineom, koji je rezervirao svoje mjesto među posljednjom četvoricom sa 6:4 i 6:4 u francuskom obračunu s Henrijem Leconteom.

O drugom finalistu odlučivat će branitelj naslova Paul Haarhuis i Čileanac Marcelo Rios, ovogodišnji uvjerljivi vladar Senior Toura. Haarhuis je u četvrtfinalu sa 6:0 i 6:4 pobijedio Sergija Brugueru, dok je Rios u najzvučnijem meču petka proslavio uvjerljivih 6:3 i 6:2 protiv Johna McEnroea.

BlackRock Masters London, 8.12.2006., četvrtfinale: Ivanišević (Hrvatska) - Bates (Velika Britanija) 7:6, 6:3, Pioline (Francuska) - Leconte (Francuska) 6:4, 6:4, Rios (Čile) - McEnroe (SAD) 6:3, 6:2, Haarhuis (Nizozemska) - Bruguera (Španjolska) 6:0, 6:4.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!