Automoto

Räikkönen zadovoljan

Ante Kojundžić • subota, 03.03.2007.

Odlični rezultati Ferrarija na testiranjima dali su za pravo vozačima te talijanske momčadi nadati se pobjedama i borbi za naslov u predstojećoj sezoni. Kimi Räikkönen koji je došao iz McLarena shvaća da mu se pruža prilika da po prvi put osvoji naslov prvaka nakon što je dvaput bio nadomak te titule…

''Mislim da je novi bolid jako dobar'', rekao je Kimi i nastavio: ''Makar je ovdje u Bahreinu tako izgledalo. Teško je reći što ostale momčadi rade, sve ćemo vidjeti u Melbourneu. Moramo čekati prvu utrku i vidjeti gdje se nalazimo'', oprezan je Finac.

Ferrari je zadnjih dana u Bahreinu testirao novi aerodinamički paket s kojim su Massa i Räikkönen bili najbrži na testiranjima: ''Zadovoljni smo novim paketom i zadovoljni smo kako stvari idu, a to je najvažnije'', kazao je Räikkönen.

Vezane vijesti

Nakon dva propala pokušaja u McLarenu kad je 2003. i 2005. godine bio nadomak naslova prvaka, Kimi će pokušati opet u novoj momčadi: ''Zasigurno ćemo pokušati uzeti prvenstvo i osvojiti što je više utrka moguće'', najavio je Kimi kojem bi najveći konkurent mogao biti momčadski kolega Felipe Massa.

Odlazak Michaela Schumachera, čini se, zasad nije previše uzdrmao Ferrari u smislu njihove forme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoSkrolFormula 1

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!