Nogomet

Mandžukić: "Svi ostavljamo srce na terenu"

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 13.08.2007.

Mario Mandžukić još uvijek ne može biti siguran hoće li zaigrati od prve minute protiv Werdera. Ovisi to ponajprije o zdravstvenom stanju Boška Balabana, ali mladi napadač Dinama uvjeren je da tko god nastupi sigurno ostavlja srce na terenu...

U slovenskim Mokricama danas je pred novinare izašao Mario Mandžukić. Ovoljetna prinova oduševila je gotovo sve navijače Modrih svojom igrom, a četiri pogotka nakon četiri kola su izuzetno dobar učinak. No, još uvijek ne može biti siguran hoće li nastupiti protiv Werdera u Bremenu ove srijede od prve minute.

Mandžukićevo mjesto u momčadi ovisi o zdravstvenom stanju Boška Balabana koji, razumljivo, ima prednost pri određivanju prvih 11. Mnogi su Mandžukićev dolazak na konferenciju shvatili kao naznaku da će Balaban ipak pauzirati, no on je uvjeren u samo jedno: "Nije toliko bitno tko će od nas zaigrati, jer je sigurno da tko god istrči na teren tamo ostavlja svoje srce. Ukoliko zabijemo pogodak i odigramo onako kako znamo, možemo proći dalje. Werder je momčad koja daje mnogo golova, ali su zato najslabiji u obrani, a mi ćemo pokušati svoju mrežu sačuvati praznom.", kazao je Mandžukić.

Slika 1 od 2.
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

"Od Cibalije smo odmah počeli razmišljati o Werderu jer nam je to vrlo važna utakmica. Zbog toga smo otišli u Sloveniju kako bismo se u potpunosti opustili i razmišljali samo o njemačkoj momčadi. Werder je iznimno uigrana momčad koja forsira uvijek isti sustav bez obzira koji su igrači na terenu."

"Nijemci u dvoboju s nama jesu favorit, ali mi ipak nismo toliko lošiji od njih. Oboje igramo s 11 igrača, a kod njih se i vidi da još nisu ušli u ritam i da im nedostaje trkačke moći.", smatra Mario. Priupitan ima li Werder igrača poput Modrića, odgovorio je: "Oni nemaju igrača poput našeg Luke. On je sigurno jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, a to potvrđuje podatak da ga traže veliki klubovi.", zaključio je Mandžukić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!