Nogomet

Još 1.500 ulaznica za Werder?

Zoran Zdelar • nedjelja, 26.08.2007.

Čini se kako u Bremenu među navijačima Werdera ne vlada preveliko zanimanje za putovanje u Zagreb na uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka s Dinamom. Moglo bi zbog toga u prodaju biti pušteno dodatnih 1.500 ulaznica za navijače Modrih…

Ulaznice za uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka s bremenskim Werderom rasprodane su rekordno kratkom roku. U dogovoru s policijom i Werderom pustili su zbog toga u prodaju još 2.000 ulaznica za južnu tribinu po cijeni od 60 kuna, a i one su razgrabljene odmah istog dana.

Stadion će u srijedu, nema sumnje, biti pun, ali zasad se čini kako neće doći previše gledatelja iz Njemačke. Werderovi navijači nisu previše zainteresirani za put u Zagreb i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić najavio je u subotu navečer kako bi u prodaju moglo biti pušteno dodatnih 1.500 ulaznica za jug. Otkrio je to Mamić prilikom gostovanja na Hrvatskoj televiziji u emisiji o Prvoj HNL.

Prije negoli se odluče na taj potez, moraju se najprije ponovno konzultirati s čelnicima gostujućeg kluba, kao i policijom. No, ne očekuje se da će ijedna strana uložiti zamjerku na Dinamov prijedlog.

Ulaznice bi bile u prodaju puštene u ponedjeljak, najvjerojatnije također po cijeni od 60 kuna, ali pod jednim uvjetom. Jedna osoba moći će kupiti maksimalno dvije ulaznice. Šteta što takvo ili slično ograničenje nisu uveli i prilikom prodaje ostalih ulaznica, kako bi se prodaja ulaznica na crno svela na najnižu moguću razinu.

Južna tribina prema službenim brojkama kapaciteta je 4.188 sjedećih mjesta. Može se stoga procijeniti da će gostujućih navijača biti tek 300-tinjak, kad se uzme u obzir da mora postojati i tampon-zona između gostujućih i domaćih navijača. Nijemcima se ulaznice prodaju po cijeni od 27,50 eura.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!