Nogomet

U utorak još 1.500 ulaznica za Werder

Zoran Zdelar • ponedjeljak, 27.08.2007.

Iz Njemačke je stigla informacija o slaboj prodaji ulaznica za gostujuće navijače i zbog toga Dinamo u utorak ujutro u 9 sati pušta u prodaju dodatnih 1.500 ulaznica za južnu tribinu...

Kao što smo najavili u nedjelju rano ujutro, Dinamo je u dogovoru s policijom i gostujućim klubom odlučio u prodaju pustiti dodatne ulaznice za svoje navijače. Interesa za uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka u Bremenu i nema previše, prodaja je daleko ispod svih očekivanja.

Vraćen je zbog toga Dinamu najveći dio ulaznica za južnu tribinu koje su bile namijenjene gostujućim navijačima. One ipak neće ostati neiskorištene, već će u utorak u 9 sati biti puštene u prodaju za navijače Modrih. 1.500 ulaznica bit će prodavane po cijeni od 60 kuna, a jedna osoba moći će kupiti maksimalno dvije ulaznice.

Prodaja će se odvijati samo na jednoj lokaciji. Oni koji još nisu uspjeli nabaviti ulaznicu, a žele, to mogu pokušati u kiosku na križanju ulice Svetice i Maksimirske kod spomenika bacaču diska. Kažemo pokušati, jer nema sumnje kako će potražnja i ovog puta biti daleko veća od ponude.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!