Nogomet

Čale: "Lopta nije htjela u gol"

Vedran Attias • petak, 09.11.2007.

Igrači Dinama bili su očekivano razočarani rezultatom utakmice s Baselom, ali i ponosni na svoju igru. Dinamo je protiv Basela pružio sjajnu predstavu, ali u sportu ima dana kada jednostavno - ne ide...

Prvi je iz svlačionice izašao Etto: "Imali smo pet - šest odličnih šansi, ali nismo zabili. Basel igra neugodnu 4-1-4-1 formaciju i teško ih je probiti. Puno smo šansi imali preko bokova gdje smo Čale i ja imali dosta prodora, ali nije išlo. " Svjestan je kako je i bod dobar za nastavak natjecanja: "Sada imamo jedan bod i dalje idemo po pobjede. Mislim kako možemo proći dalje jer smo odlična momčad. Sada se okrećemo Osijeku koji je dobra momčad, ali mi idemo po pobjedu."

Stoper Dinama Gordon Schildenfeld dobro je odradio svoj posao i Dinamo nije primio gol, ali nije bilo dovoljno za pobjedu: "Protiv Intera nam je ušlo sve što smo pucali i sada nam se to vratilo. Sreća nas je napustila i ništa nije htjelo ući u gol." Schifo je naglasio kako je zadovoljan igrom Modre momčadi: "Mislim kako smo odigrali dobru utakmicu i još jednom pokazali kako smo dobra momčad koja može igrati u Europi. Treba samo ponoviti igre u gostima koje smo pružali ove sezone i nadamo se kako će to biti dosta za prolaz dalje."

Hrvoje Čale odigrao je još jednu odličnu utakmicu ove sezone, ali danas je, osim standardno odlično obavljenih obrambenih zadataka, išao puno prema naprijed i bio vrlo ofenzivno orijentiran: "Odigrali smo jako dobru utakmicu, stvorili puno šansi, ali lopta nije htjela u gol. Bod je dobar, ali nesretan sam jer smo zaslužili pobijediti. Pozitivno je i što smo vidjeli kako možemo igrati sa svima i već u sljedećoj utakmici idemo po tri boda."

Na kraju je još i Sammir pokušao dati izjavu, ali uz najbolju namjeru mladog Brazilca, ostalo je na pokušaju. Od Sammira smo mogli saznati kako je Dinamo odigrao "dobra tekma" i kako je ""sutra trening". Dinamo je otkupio njegov ugovor tako da će mladi vezni igrač Modrih imati još vremena usavršiti (naučiti) hrvatski...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!