Nogomet

Maradona ima plan za Francusku

Borna Rupnik • utorak, 10.02.2009.
Maradona ima plan za Francusku
Foto: EPA

Diego Maradona u srijedu će izvesti svoju Argentinu na noge Francuskoj, a čini se da dobro zna kako neutralizirati francuske napadače...

Uz dvoboje Brazila i Italije te Španjolske i Engleske, susret Francuske i Argentine jedan je od najzanimljivijih prijateljskih ogleda na rasporedu u utorak i srijedu. Diego Armando Maradona debitirao je na argentinskoj klupi pobjedom protiv Škotske (1:0), ali Francuska je ipak nešto potpuno drugo.

"Imaju trojac Ribery - Anelka - Henry. Fantastično je imati takve igrače u svojoj momčadi. Morat ćemo ih okružiti i onemogućiti im da međusobno kombiniraju jer ćemo se inače naći u velikoj nevolji", najavio je Mali zeleni, odbivši detaljniju analizu svojih obrambenih planova.

Vezane vijesti

Što se objave prve jedanaestorice tiče, ugledao se na svog francuskog kolegu Raymonda Domenecha te će s tim potezom vjerojatno čekati sam dan utakmice.

Maradona na klupi argentinske izabrane vrste sjedi prepun entuzijazma. "Osjećam se kao da su mi dali dar. Ovdje imam sve što želim, igrače željne rezultata koji teže ostaviti svoj trag u povijesti", rekao je izbornik, dodavši da dobro pozna Francusku: "Gledao sam ih puno puta na snimci i naći ću rješenje za njih. Poštujemo ih kao finaliste Svjetskog prvenstva, ali napast ćemo ih bez ikakvog kompleksa".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!