Nogomet

"Ronaldinho nam daje klasu više"

Ivan Forjan • srijeda, 11.02.2009.
"Ronaldinho nam daje klasu više"
Foto: EPA

Pun je bio hvale za svoje igrače brazilski izbornik Dunga nakon uvjerljive pobjede od 2:0 nad aktualnim svjetskim prvacima Talijanima. Publika na Emirates stadionu u Londonu mogla je svjedočiti majstorijama brazilskih fantazista, ali i čvrstoj igri talijanske momčadi...

Ugodna pobjeda od dva gola razlike navukla je velik osmijeh na lice proslavljenog brazilskog izbornika Dunge. Osvajač svjetskog nogometnog prvenstva u ulozi igrača iz 1994. godine komentirao je utakmicu: "Zadovoljan sam pristupom igrača. Nakon pobjede nad Portugalom ostvarili smo još jedan velik rezultat. Svaka situacija dobro je izrađena i golovi su postignuti iz čistih situacija. Pohvalio bih Robinha koji je odradio lavovski posao pri kreaciji drugog gola", poručio je Dunga.

Također, veselila je i igra Milanove vedete Ronaldinha: "Ronaldinho kada igra ovako svakako nam daje klasu više. Osjeća se da je dobro radio u Milanovoj momčadi, njegov doprinos reprezentaciji itekako nam je bitan, u njemu uvijek možemo naći dodatno riješenje", pohvalio je Dunga svog igrača.

Vezane vijesti

Igrač Manchester Cityja, Robinho, također je ponudio svoje viđenje momčadi: "Imamo odličnu ekipu i sve će to biti još bolje kad se vrati ozlijeđeni Kaka. Važno je da svi djelujemo kao jedan i tako se i ponašamo na terenu."

Nakon 31 uzastopne pobjede na čelu Italije, Marcello Lippi jučer je kapitulirao. Opravdanje je izbornik našao u kratkom vremenu kojim je raspolagao da pripremi momčad: "Nismo dobro započeli utakmicu djelomično zbog toga što smo imali samo dva dana za pripreme. Brazil je to iskoristio i naše pogreške su rezultirale njihovim pogocima. Nakon početnog vodstva bilo se teško vratiti", zaključio je povratnik na talijansku klupu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!