Ostali sportovi

Nastavlja se biljarski Cro Tour

Sportnet • petak, 13.03.2009.
Nastavlja se biljarski Cro Tour

Nakon pauze za čije vrijeme su biljaristi brusili svoje vještine na prvim ovosezonskim izdanjima Euro Toura i Klupskog prvenstva Hrvatske, nastavlja se Cro Tour čije će drugo izdanje ugostiti biljarski klub 8ball...

Karlo Dalmatin, igrač BK Omege iz Splita, napravio je pravi podvig na prvom Cro Touru ove godine osvojivši ga kao nepostavljeni igrač, a u uzbudljivom finalu svladao je Ivicu Putnika (BK Mosconi), aktualnog prvaka Europe u 'straight poolu'.

"Upravo me meč protiv njega i najviše motivirao. Nije baš svaki dan da netko dobije priliku igrati protiv aktualnog prvaka Europe. Drago mi je što sam zasjeo na prvo mjesto tablice, no šanse za ponavljanjem uspjeha su 50:50", kazao je Dalmatin.

Vezane vijesti

"U međuvremenu nisam ništa posebno mijenjao u svom programu, čak sam i malo manje igrao. Uglavno sam išao na turnire, gdje nisam bio neke sreće. No, svejedno ću se potruditi u obrani prvog mjesta na ljestvici."

Tko bi najviše mogao ugroziti Vašu čelnu poziciju?

"Ponajprije Putnik, no tu je i njegov suigrač Ivica Medunić, dok je opasan i Robert Sudić iz BK Split", zaključio je Dalmatin.

Turnir je otvoren za sve kategorije, a početak je zakazan u subotu u 10 sati ujutro, s tim da je finale zadnje na rasporedu, u nedjelju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!