Ostali sportovi

Karlo Dalmatin drugi put zaredom

Vid Horvat • utorak, 17.03.2009.
Karlo Dalmatin drugi put zaredom

Na drugom Cro Touru koji se prošlog vikenda održao u biljarskom klubu 8ball u Sesvetama pobjedu je odnio i po drugi puta Karlo Dalmatin, a u finalu je pobijedio aktualnog prvaka Europe u "straight poolu" Ivicu Putnika (BK Mosconi)...

Prije samog početka turnira igrač splitskog biljarskog kluba Omega smatrao je da su mu šanse 50:50, a to je obrazložio manjkom treninga i izrazito jakom konkurencijom. Od 64 prijavljena igrača na turniru uz Dalmatina i Putnika otpočetka se istaknuo kao najveći konkurent za osvajanje Robert Sudić iz BK Split.

Već u četvrtfinalu ždrijeb je odredio dvoboj Dalmatina i Sudića, a igrač Omege iskoristio je pogrešku svog protivnika i plasirao se u polufinale. Tamo je svladao devetnaestogodišnjeg Božu Primića iz Mosconija, koji igra prvu seniorsku sezonu. Drugo polufinale donijelo je neizvjestan klupski dvoboj između Putnika i Ivice Medunića, u kojem je slavio aktualni prvak Europe.

Vezane vijesti

U reprizi finala mogla se vidjeti odlična biljarska igra u kojoj je Putnik pokušao uzvratiti za poraz na prvom Cro Touru, ali Dalmatin je uspio osvojiti drugi turnir zaredom i tako istaknuti kandidaturu za ovogodišnji naslov prvaka, iako do kraja ima još šest turnira.

Ovom pobjedom igrač Omege učvrstio je prvo mjesto na tablici, dok je aktualni prvak Europe i dalje drugi. Za sve ljubitelje biljara treba spomenuti da će se ovog vikenda na hrvatskoj biljarskoj sceni igrati drugo kolo klupskog prvenstva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!