Zimski sportovi

Kostelić: "Bio sam pregrub"

Petar Plevnik • subota, 14.03.2009.
Kostelić: "Bio sam pregrub"
Foto: Davor Sajko

Iako je propustio prigodu doći do svog drugog Malog kristalnog globusa u slalomu, Ivica Kostelić nakon utrke prilično je realno ocijenio svoj današnji nastup u Areu...

"Kao prvo, napravio sam tri greške koje nisu isplative na ovakvoj stazi, a kao drugo bio sam pregrub. Ja inače vozim dobro po mekanom snijegu, no čini mi se da sam bio pregrub za ovaj snijeg. To sam zaključio i po Prangeru, on je tipičan skijaš za tvrde staze.", izjavio je Ivica Kostelić za HRT nakon utrke.

Na pitanje kako ocijenuje sezonu, Ivica je rekao: "Super sezona. Da mi je netko prije sezone rekao da ćemo ponoviti zadnju sezonu i biti još bolji, jako bi se iznenadio. Ipak, najviše od svega veseli me napredak u veleslalomnu."

Ivica se osvrnuo i na budućnost: "Sljedeće sezone ne smijemo dopustiti da imamo nekih ozbiljnijih zdravstvenih problema, posebno ne u ovo vrijeme, jer će u to vrijeme biti Olimpijske igre. Mogu reći da su ove sezone borbu za pobjednika na kraju ipak odlučila leđa. Tako je to u sportu, ozljede su sastavni dio sporta, ali sljedeće sezone ne smijemo to dopustiti".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!