Ostali sportovi

Nastavak Euro Toura

Vid Horvat • petak, 27.03.2009.
Nastavak Euro Toura

Ovog vikenda na rasporedu je drugi po redu turnir iz serije Diamond Nine Euro Toura, gdje bi hrvatska ekspedicija trebala popraviti dojam u odnosu na prvo izdanje u Parizu...

Turnir se održava u Italiji, a naši momci trebali bi nastupiti u sastavu Ivica Putnik, Božo Primić (BK Mosconi), Karlo Dalmatin, Ivica Krolo (BK Omega), Robert Sudić (BK Split) i Ivan Pavošević (8ball). Svi se nadaju boljoj predstavi u Napulju, nego što su prikazali na prvom Euro Touru i popravljanjem razočaravajuće igre iz Pariza.

Hrvatski igrači odsjedaju u hotelu Castel Volturno, u kojem inače borave i prvotimci talijanskog nogometnog prvoligaša Napolija. Ta je karantena do sada bila uspješna za nogometaše Napolija pa se nadamo da će biti sretna i za naše biljariste.

Vezane vijesti

"Smatram da bi kao ekipa mogli imati bolji uspjeh nego u Francuskoj, isto očekujem i od svog individualnog nastupa", rekao je aktualni europski prvak Ivica Putnik, te zaključuje kako bi "Dalmatin i Primić mogli najviše pokazati".

Dobro je kako Putnika više ne muči zubobolja, u odnosu na Francusku, a raduje i forma Dalmatina, koji je dva puta za redom pobijedio na Cro Touru. Tako bi naša ekipa mogla do puno boljeg plasmana od 49. mjesta Roberta Sudića na prvom Euro Touru, koji je bio najbolje plasirani hrvatski igrač na turniru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Ostali sportoviSnooker
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!