Nogomet

Hajduk ne prihvaća objašnjenje HTV-a

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 27.07.2009.
Hajduk ne prihvaća objašnjenje HTV-a
Foto: Bernard Jurišić

Vijest kako HTV neće direktno prenositi susret 3. pretkola Europske lige iznenadila je i razočarala Hajdukove navijače, ali i službeni Hajduk. Na Poljudu ne prihvaćaju objašnjenje iz HTV-a kako su im zavezane ruke zbog Slovaka...

U Hajduku nisu prihvatili objašnjenje sportskog urednika HTV-a Bruna Kovačevića kako su nemoćni osigurati prijenos utakmice 3. pretkola Europske lige između Žiline i Hajduka u četvrtak. Kovačević je izjavio kako slovačka televizija ne proizvodi signal i da zbog toga utakmicu neće moći vidjeti ni hrvatski pretplatnici.

U službenom odgovoru na stranici Hajduk.hr, očitovao se splitski klub: "Izostanak slovačkih TV kuća svakako se neće prihvatiti kao objašnjenje, poglavito stoga jer se radi o međunarodnoj službenoj utakmici u kojoj nastupa najtrofejniji hrvatski nogometni klub, a istovremeno gledatelji utakmicu mogu pratiti isključivo putem prijenosa, jer je navijačima iz Hrvatske ulazak na stadion u Žilini – zabranjen. Istovremeno, teško je i za povjerovati da tako ugledna TV kuća kao što je HTV ne može riješiti nastali problem".

Vezane vijesti

Do četvrtka je ostalo još nešto vremena, pa se treba nadati da bi razgovori na relaciji Hrvatska - Slovačka mogli ipak uroditi nečim boljim od same snimke pogodaka kasnije tijekom večeri koju je ponudio HTV.

Prije polaska prema Slovačkoj, Hajduk je definitivno otpisao nigerijskog napadača Isaha Eliakwua koji je bio mjesec dana na "promatranju". Pozdravnu izjavu kako je "jednako brz kao najbolji mu prijatelj Obafemi Martins, ali nešto bolji nogometaš" nije uspio dokazati djelima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!