Nogomet

Hajduk ipak na HTV-u

Goran Markuš • utorak, 28.07.2009.
Hajduk ipak na HTV-u
Foto: Bruno Karadža

Iako je sportski urednik HTV-a, Bruno Kovačević sinoć izjavio kako su nemoćni osigurati prijenos utakmice 3. pretkola Europske lige između Žiline i Hajduka nakon javnog osuđivanja od strane Hajduka i većine hrvatskih nogometnih obožavatelja danas poslijepodne do dogovora se ipak uspjelo doći...

Iako slovačka televizija nije bila spremna realizirati utakmicu iz Žiline HTV je uspio otkupiti TV prava te ćemo tako Splićane ipak moći gledati i na svojim malim TV ekranima. Kao što je i običaj susret će se ponovno prenositi na HRT2.

Podsjetimo se, sinoć je urednik sportskog programa, Bruno Kovačević potvrdio sumnje kako HTV neće biti u mogućnosti prenositi utakmicu 3. pretkola Europske lige, a krivica je bačena na slovačku televiziju koja neće proizvoditi signal sa dotičnog susreta.

Međutim, razgovori na relaciji Hrvatska - Slovačka ipak su urodili plodom čime je potvrđena i izjava sportskog urednika HTV-a koji je obećao da će učiniti sve da bi i hrvatski pretplatnici bili u mogućnosti gledati Hajduk na svojim ekranima.

Svakako treba spomenuti i trud čelnika s Poljuda koji su s javnom optužbom prema HTV-u zasigurno barem malo "pogurnuli" pregovore i tako potpomogli organizaciji praćenja prvog ovosezonskog nastupa "bijelih" u Europi.

Sam susret na rasporedu je ovog četvrtka, kad će se s početkom u 19:30h prenositi na HRT2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!