Nogomet

"Moramo se naviknuti na kazne"

Vedran Attias, Borna Rupnik • četvrtak, 17.09.2009.
"Moramo se naviknuti na kazne"
Foto: Kristijan Komarica

Etto i Milan Badelj danas nisu pružili igru za pamćenje, kao ni njihovi suigrači, a Dinamu će kao i mnogo puta do sada ostati žal jer nije svladao protivnika koji jednostavno nije bolji od modrog sastava...

Brazilac Etto svjestan je da Europska liga nije završila porazom u prvom kolu, no jasno je da Dinamo čeka vrlo težak posao u narednim utakmicama, pogotovo budu li primali golove koje je teško okarakterizirati ikako drukčije nego - glupima.

"Nestrpljivo smo čekali utakmicu, ali doživjeli smo još jedan europski poraz. Žao mi je i zbog rezultata i zbog navijača", rekao je Dinamov desni bek.

Složio se da početak nije bio loš: "Da, dobro smo ušli u utakmicu, no nismo smjeli primiti taj gol. Kada smo krenuli po izjednačenje, primili smo i drugi. To je bio kraj priče". Kao Dinamovu najveću manu protiv Anderlechta naveo je - realizaciju: "Moramo se naviknuti na činjenicu da se u europskim susretima naši propusti kažnjavaju."

Trudio se Etto okrenuti budućnosti: "Moramo ići dalje, sutra je novi dan. Natjecanje se nastavlja i čeka nas još velik broj utakmica, kako u prvenstvu, tako i u Europi".

Milan Badelj također je bio razočaran raspletom. "Nismo zabili gol kada smo trebali. Znali smo da nećemo imati puno šansi, kao što je to slučaj u HNL-u".

"Teško se bilo vratiti nakon njihovog vodećeg pogotka", nastavio je Dinamov veznjak, priznavši da Dinamo nije pronašao konačno rješenje za Anderlechtovu defenzivnu taktiku: "Stali su čvrsto na dvadesetak metara. Jednostavno nismo mogli proći taj zid".

"No, sada je situacija takva kakva je. Idemo dalje", zaključio je Badelj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Hey Jude...

    Piše: Petar Jenjić

    Hey Jude...

    Engleska i Španjolska prošle su u četvrtfinale Europskog prvenstva. Ishod je to koji se očekivao u najavama, ali ni jednima ni drugima nije...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!