Nogomet

"Koristili smo urugvajski očaj"

Borna Rupnik • četvrtak, 15.10.2009.
"Koristili smo urugvajski očaj"
Foto: EPA

Mario Bolatti prometnuo se u junaka odlučujućeg kvalifikacijskog susreta između Urugvaja i Argentine. Svoj je prvi dodir s loptom pretvorio u jedini pogodak na susretu i potvrdio argentinsku vizu za jug Afrike...

Vezni igrač argentinskog Huracana, Mario Bolatti, proslavio se pogotkom Urugvaju pet minuta prije kraja susreta. Argentina je s ta tri boda osvojila četvrto mjesto u južnoameričkim kvalifikacijama, dok će Urugvaj morati u dodatni dvoboj protiv Kostarike.

"Znali smo da ne smijemo ludovati. Željeli smo rezultat i koristili smo urugvajski očaj. Bili smo inteligentniji i zato smo pobijedili", prokomentirao je Bolatti poslije utakmice.

Osvrnuo se i na sam trenutak postizanja pogotka: "Bio je to moj prvi dodir s loptom nakon ulaska u igru. Srećom, dobro sam odmjerio udarac i ušao je".

Pritom je za igrača utakmice proglasio iskusnog Juana Sebastiana Verona, istaknuvši da mu je čast igrati u istoj momčadi s njime, a sam Veron dotaknuo se svih kritika koje je Argentina doživjela u posljednje vrijeme.

"Svako dostignuće ima veću vrijednost nakon patnje. Postigli smo cilj, a izbornik Maradona sada ima vremena izgraditi momčad koju će argentinski narod voljeti. Nije bilo lako", izjavio je Veron.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSP 2010.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!