Nogomet

Muke po Blaževića, otpao i Misimović

Mihaela Bradovski • srijeda, 18.11.2009.
Muke po Blaževića, otpao i Misimović
Foto: EPA

Ne samo da iz Portugala donosi negativan i neugodan rezultat, Miroslav Blažević je na sve većim mukama. Posljednji udarac dobio je na jučerašnjem treningu koji nije izdržao Zvjezdan Misimović...

U gotovo svim linijama izbornik Blažević je primoran izvršiti određene izmjene. Žuti kartoni i ozljede kroje ju sastav, a posljednju neugodnu vijest saznao je na jučerašnjem treningu koji nije izdržao Zvjezdan Misimović i važni razigravač preskočit će uzvrat u Zenici.

Misimović je još u Lisabonu zaradio udarac u koljeno i od onda ima problema i to je jedan od uzroka vrlo suzdržane i ispodprosječne predstave na gostovanju. Međutim, očekivalo se kako će upravo on biti jedan od glavnih aduta u Zenici, ali ipak je otpao.

Umjesto Misimovića u prvih 11 ući će Haris Medunjanin, igrač Valladolida koji je tek nedavno dobio dozvolu Fife za nastup za BiH obzirom da je već imao nastupe za mladu reprezentaciju Nizozemske. Medunjanin će debitirati na poziciji zadnjeg veznog dok će poziciju Misimovića pokriti Miralem Pjanić.

Prema svemu sudeći u odnosu na Lisabon, nova imena u sastavu bit će Miralem Pjanić, Haris Medunjanin i Boris Pandža dok bi ostatak momčadi trebao ostati nepromijenjen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.11.2009. u 15:32
    srecno zmajevima tonight
    Obrisan korisnik