Nogomet

"Nisam mogao bolje poželjeti"

Borna Rupnik • petak, 04.12.2009.
"Nisam mogao bolje poželjeti"
Foto: EPA

Amerikanci su bili vrlo pričljivi nakon što su saznali svoje suparnike na Svjetskom prvenstvu. Posebno ih veseli što će baš na Englezima opet probati iznenaditi širu javnost...

Među reprezentativcima SAD-a zavladalo je veliko zadovoljstvo nakon što su ih kuglice u Cape Townu spojile s Engleskom. "Ne, uopće se ne bojimo Engleza", izjavio je izbornik Bob Bradley, koji ne gubi iz vida da Alžir i Slovenija također imaju svojih aduta.

"Utakmica s Engleskom bit će velik izazov, a premda Alžir i Slovenija nisu velika imena, uložili su napor da dođu na jug Afrike", rekao je.

Njegov prvi napadač, Landon Donovan, unaprijed se raduje što će s druge strane terena stajati igrači poput Gerrarda i Lamparda: "Ovisno o svojoj poziciji na terenu, suprotstavit ću se Stevenu ili Franku. Zapravo, ni sam si nisam mogao poželjeti bolje protivnike".

"Sve u svemu, moglo je biti gore", istaknuo je Donovan, koji vjeruje da će njegova momčad pokazati formu s Kupa konfederacija, kada su svladali favorizirane Španjolce.

Marcus Hahnemann svoj vratarski posao obavlja u Premiershipu i dobro pozna sve engleske reprezentativce: "Znam da svi Amerikanci vole engleski nogomet jer je najbolji na svijetu. Poznamo sve Engleske igrače i mislim da je ovo sjajan ždrijeb za nas".

"Doduše, Engleska je mogla dobiti i jače suparnike, ali bez obzira na to što nemamo vrhunske pojedince, uvijek postignemo više nego što se od nas očekuje", zaključio je Hahnemann.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!