Ostali sportovi

Viceprvak svijeta na najekstremnijem sportskom događaju

Sponzorirani članak • srijeda, 21.04.2010.
Viceprvak svijeta na najekstremnijem sportskom događaju

U okviru "Mjeseca ekstremnih i pustolovnih sportova", koji se održava u City Centeru one do 9. svibnja, posjetitelji su tijekom vikenda uživali u brojnim sportskim atrakcijama i družili se s poznatim licima iz javnog života. Kako bi podržali ovaj sportski događaj, City Center one su posjetili: zvijezda svjetskog slobodnog penjanja Natalia Gros, viceprvak svijeta u speedwayu Jurica Pavlic, glumac Rene Bitorajac, grupa Connect, te aktualni mister Hrvatske Bruno Orešković, a posjetitelji su mogli uživati i u prezentacijama izlagača i posebnim sportskim aktivnostima.

U četvrtak je na umjetnoj stijeni u City Centeru one svoje penjačke vještine i vratolomije pred mnogobrojnim posjetiteljima pokazala Natalia Gros. Višestruka europska prvakinja u boulderu i kombinaciji, pobjednica Svjetskog kupa 2007., slovenska „žena-pauk“ prezentirala je i svoj dokumentarni film „Chalk & Chocolate“ te se družila se s posjetiteljima.

U petak u kutku Speedway kluba UNIA posjetitelji su se družili s Juricom Pavlicem, viceprvakom svijeta u speedwayu, koji ujedno tri godine zaredom nosi titulu najboljeg motociklista Hrvatske. Posjetiteljima City Centera one približio je specifičnosti speedway utrke koja se vozi pomoću motocikla bez kočnica i brzina, te najavio Hrvatski Speedway Grand Prix na kojem će nastupiti kao vozač s pozivnicom wild card.

Vezane vijesti

City Center one su u subotu posjetili i glumac Rene Bitorajac ljubitelj off road vožnje na quad vozilima te aktualni mister Hrvatske Bruno Orešković, strastveni snowboarder i zaljubljenik u tajlandski boks. Članovi grupe Connect su nam otkrili da obožavaju vožnju skuterima, a u slobodno vrijeme zaigraju nogometni ili košarkaški hakl .

Osim spomenutih posebnih događanja, u okviru "Mjeseca ekstremnih i pustolovnih sportova", sudjeluje čak 30 izlagača, a posjetitelji imaju priliku upoznati padobranstvo, surfanje, freeclimbing, paraglading, ronjenje, jahanje, motocross te brojne druge atraktivne sportove.

U tijeku je i ekstremno pustolovna nagradna igra, u kojoj sretne dobitnike očekuje preko 60 nagrada. Sudjelovanjem u nagradnoj igri, koja traje do 30. travnja mogu se osvojiti tandem skokovi padobranom, discovery uron, kajak, bicikli, tečajevi jahanja, penjanja, speleologije, letove parajedrilicom te mnoge druge vrijedne nagrade.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije