Nogomet

Michael Ballack propušta Svjetsko prvenstvo

Borna Rupnik • ponedjeljak, 17.05.2010.
Michael Ballack propušta Svjetsko prvenstvo
Foto: FaH

Njemački reprezentativac Michael Ballack propustit će nastup na Svjetskom prvenstvu zbog ozljede gležnja zadobivene u finalu FA kupa...

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije, Joachim Löw, čuo je u ponedjeljak ono što nipošto nije želio čuti. Kapetan Michael Ballack neće moći putovati na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

Ballack je u subotu igrao finale FA kupa za Chelsea protiv Portsmoutha, a na njegov je desni gležanj startao Kevin-Prince Boateng, novopečeni reprezentativac Gane, jednog od njemačkih suparnika u skupini D.

Vezane vijesti

Löw je Boatengov start nazvao "brutalnim" i izrazio svoje sumnje da start bio namjeran.

O Ballackovoj su sudbini odlučivali dodatni liječnički pregledi, a medicinska je služba objavila da će Ballack s terena morati izbivati približno dva mjeseca. Ujedno mu je gležanj morao biti stavljen u gips.

Njemački je kapetan za izabranu vrstu svoje zemlje nastupio 98 puta, pri čemu je postigao 42 gola. Osim Gane, Njemačka će se na jugu Afrike suprotstaviti Srbiji i Australiji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.05.2010. u 01:30
    Kolko zla u komentarima... Ne znam dal ste bili tolko sretni dok su nama skršili Eduarda za najbitnije tekme u kvalifikacijama??
    Obrisan korisnik
  • beaver18.05.2010. u 00:42
    Ovo bi mogla biti dobra vijest za svabe. Morati ce promijeniti igru i to je pozitvna strana ove nezgode. Jos da Boateng im uvai gol na SP ironija je ispunjena.
    beaver
  • Mihalj18.05.2010. u 00:41
    igrač gane ga je skršio, kako zgodno. what goes around comes around. jedan od najprljavih i meni najmržih igrača na svijetu. odvratan jednom riječju
    Mihalj
  • Obrisan korisnik17.05.2010. u 23:30
    šteta za Njemce, za njega baš i ne :P
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack17.05.2010. u 22:55
    Najobičnije bre-đu od čovjeka..Cijelu karijeru je prgav igrač koji udara kad stigne,a šlag na torti je bil kad je bivšem klupskom suigraču Demichelisu uništil facu,a da mu se naknadno nije niti ispričal!!!!! Tak da,Ballack je zadnji kojeg bi trebali oplakivat..
    Captain Jack