Nogomet

Ballack: "Namjerno su me ozlijedili"

Antonija Pavlić • utorak, 18.05.2010.
Ballack: "Namjerno su me ozlijedili"
Foto: EPA

Ganski reprezentativac Kevin-Prince Boateng ispričao se Michaelu Ballacku na startu zbog kojeg će propustiti Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, ali njegove tvrdnje o slučajnosti prekršaja ipak nisu naišle na odobravanje u njemačkom stožeru.

Mladi Nijemac s ganskom putovnicom Kevin-Prince Boateng ispričao se zbog opasnog starta na Michaelu Ballacku u finalu engleskog FA kupa, kojim je glavnog njemačkog veznjaka lišio puta na jug Afrike.

"Žao mi je. Nije mi bila namjera ozlijediti Michaela", rekao je. "Zakasnio sam i udario ga punom snagom", priznao je, a njemačkom je kapetanu nakon tog starta djagnosticirano puknuće ligamenata u gležnju i prognozirana najmanje dva mjeseca oporavka.

"Šokirani smo i jako, jako tužni. Ballack je za nas važan igrač, vrhunska klasa", ljutit je bio njemački izbornik Joachim Low, koji je čak izrazio sumnju da je Boatengov start bio namjeran, budući da je Gana jedan od protivnika elfa u prvoj fazi SP-a.

Bijesan je bio i sam Ballack, također inzistirajući na tome da je start bio smišljeno planiran. "Gledao sam snimku i mogu reći da je Boateng bio veoma sretan dobivši samo žuti karton. Reći da je prekršaj bio slučajan mogu samo njegovi prijatelji."

"Ljut sam, naravno. Teško je primiti ovakvu dijagnozu prije Svjetskog prvenstva, no to je nogomet. Sudac nije odlučio igraču dodijeliti crveni karton i to moram poštovati", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSP 2010.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.05.2010. u 18:42
    ajde moj Ballack oladi glavu pa onda pričaj bajke slažem se s dombom sjetite se tekmi kad bi on gubio i postao nervozan, zamalo su se lomile noge!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.05.2010. u 16:10
    ovo će u Nijemcima zasigurno probuditi inat i biti će na prvenstvu bolji nego što bi inače bili......Ballack im je jako bitan igrač, ali imam dojam da se neće primjetiti njegov izostanak, dapače.....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.05.2010. u 15:22
    Ovaj Ballack mi je već godinama jedan od najiritantnijih nogometaša,ali opet mi je žao što će propustiti svjet.. Takve se stvari događaju i nije ni prvi ni posljednji kojem se to dogodilo,jebi ga frende,to ti je život.. A siguran sam da ga ovaj nije namjerno ozljedio.. A ni Ballack baš nije mala... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.05.2010. u 15:03
    a jadan ballack, to su se sigurno zidovi i masoni urotili protiv njega. da je ovaj boateng etiopljanin jos bi se i dalo raaspravljati o tome. nista, nema druge nego da neki dobar psiholog objasni ballacku da su ozlijede i prekrsaji sastavni dio nogometa i da ga protivnici ne udaraju zato sto su... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • domba5718.05.2010. u 15:02
    baš mi drago, ko bolje prati nogomet može i sam zaključit da ima Boga, jel šta je on radio drugim igračima to je bilo za zatvor a ne za crveni, pravda je zadovoljena, nikad mi se nije sviđao jako je prgav
    domba57