Nogomet

Prva pobjeda međimurske reprezentacije

Ivana Strahija • četvrtak, 03.06.2010.
Prva pobjeda međimurske reprezentacije
Foto: Sandro Donda

Selekcija Međimurja je na Tijelovo gostovala u Podturnu i upisala svoju prvu pobjedu. Izbornik Miljenko Dovečer pohvalio je svoje pulene, a smatra da će igranje u takvoj selekciji mladim nogometašima dati priliku da se pokažu jačim klubovima.

Nakon što je svoju prvu utakmicu selekcija Međimurja odigrala protiv U21 reprezentacije Hrvatske i izgubila s 0:3, upisana je i prva pobjeda. Do nje su izabranici Miljenka Dovečera došli u Podturnu, gdje su svojim nastupom uveličali Dan Općine Podturen.

Selekcija Međimurja pobijedila je selekciju Podturna s 5:1. Gol za domaću momčad Podturna postigao je Drvoderić, dok su za selekciju Međimurja pogodili Antonović, Zavrtnik, Pintarić, Šoštarić i Hadžić.

Vezane vijesti

Izbornik Dovečer bio je iznimno zadovoljan što je selekcija Međimurja nastavila svoj rad: "Mislim da će mnogim momcima, posebno onima mlađima, to pomoći da se proguraju u jače klubove. I danas sam vidio dobre poteze pojedinaca, utakmicu su momci odradili jako dobro i vidim da im je zadovoljstvo igrati za selekciju."

Međimurci su u Podturnu jako lijepo primljeni, pa se cijelo izaslanstvo, od izbornika Dovečera i trenera Darka Stamenkovića do glasnogovornika Miljenka Ovčara i direktora Deana Panića, zahvaljuje svojim domaćinima. O tome pak kako je primljena ideja selekcije Međimurja dovoljno govori činjenica da momci već imaju dogovorenu iduću "gažu", 25. lipnja gostuju u Goričanu, uz proslavu Dana Općine.

Iako je selekcija nastala kao ad-hoc ekipa pred susret s hrvatskom reprezentacijom, čini se iz priloženog da će potrajati barem još jedno vrijeme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack04.06.2010. u 00:09
    bolje to nego da krpaju ekipu sa 4 brazilca i makedoncom i početnom sastavu,ko ove sezone..a ovi Brazilci ionak ne donose neam ti pojma kakvu prevagu
    Captain Jack
  • dany198303.06.2010. u 22:55
    e tako nekako bi trebalo izgledat i NK MEĐIMURJE,s domacim igracima
    dany1983