Nogomet

"Kontrolirali smo igru bez problema"

Borna Rupnik • petak, 09.07.2010.
"Kontrolirali smo igru bez problema"
Foto: Duje Bonačić

Nogometaši Šibenika ipak su preskočili maltešku prepreku i plasirali se u drugo pretkolo Europske lige, a trener Branko Karačić vrlo je zadovoljan viđenim na terenu...

Usprkos izborenih 0:0 u Dugopolju, malteški Sliema Wanderersi na svom terenu nisu se pokazali nepremostivom zaprekom šibenskim igračima, koji su s tri pogotka u drugom poluvremenu izborili plasman u nastavak natjecanja.

Ivan Medvid: "Bila bi tragedija da smo ispali. Dominirali smo tijekom cijele utakmice".

Vezane vijesti

Šibenski trener Branko Karačić pohvalio je poslije utakmice svoje igrače za prikazano na travnjaku: "Bez problema smo kontrolirali igru od prve minute. Sliemu je u prvih 45 minuta spašavao raspoloženi vratar".

"Izuzetno me raduje pomak kod nekih naših igrača u koje neki do sada nisu vjerovali", dodao je strateg našeg predstavnika, prenosi Slobodna Dalmacija.

S druge strane, njegov kolega Mark Marlow ostao je pomalo zatečen izdanjem hrvatskih nogometaša: "Kao da je na Malti istrčala druga momčad u odnosu na onu koja nam se suprotstavila u Dugopolju".

"Nije me iznenadio Mladen Jurčević, imao sam dovoljno podataka o Šibeniku da znam koliko je brz i probojan. Čestitam Šibeniku na zasluženom prolazu", dodao je trener Maltežana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!