Vodeni sportovi

Rudić odabrao za Nizozemsku

Maja Giljanović • petak, 05.11.2010.
Rudić odabrao za Nizozemsku
Foto: Sandro Donda

Izbornik europskih prvaka Ratko Rudić objavio je popis od 15 igrača s kojima otvara novu sezonu na reprezentativnom planu.

Nepuna dva mjeseca nakon osvajanja zlatne medalje na Europskom prvenstvu u Zagrebu hrvatski je izbornik Ratko Rudić objavio popis reprezentativaca na koje računa za prvo kolo kvalifikacija Svjetske lige.

Utakmica se igra 16. studenog u Dubrovniku u 17 sati, protivnik Nizozemska stiže večer prije susreta, a europski prvaci u Gružu će se okupiti dva dana prije utakmice i na nekoliko treninga uigrati formaciju.

Vezane vijesti

Na Rudićevom prvom popisu reprezentativne sezone koja će od 16. do 31. srpnja kulminirati na Svjetskom prvenstvu u Šangaju 15 je igrača, svih 15 nastupa u skupinama Eurolige, šest je jugaša, Žabaca jedan manje, Primorje zastupaju dvojica, a dvojica su i internacionalaca.

Golmani su Josip Pavić (Mladost) i Mirko Nižić (Jug), bekovi Ivan Buljubašić (Mladost), Damir Burić (Pro Recco) i Andro Bušlje (Jug), vanjski Sandro Sukno (Jug), Ivan Perić (Mladost), Pavo Marković (Jug), Frano Karač (Mladost), Maro Joković (Jug) i Miho Bošković (Vasas) te centri Ivan Krapić (Primorje), Petar Muslim (Mladost), Fran Paškvalin (Primorje) i Nikša Dobud (Jug).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.11.2010. u 19:35
    moramo dobit još jednog centra i golmana
    Obrisan korisnik