Rukomet

Aaen: "Nismo dale sve od sebe"

Mihaela Bradovski • subota, 18.12.2010.
Aaen: "Nismo dale sve od sebe"

S visokih deset pogodaka razlike nedjeljno finale Europskog prvenstva osigurale su si rukometašice Norveške. Danska je, priznale su i same reprezentativke, odigrala s rezervom...

"Norveška je očigledno bila bolja ekipa i nakon utakmice sam rekao svojim igračicama kako nije sramota izgubiti od boljeg protivnika. Nek im je sa srećom u finalu", kratak je nakon odigranog polufinalnog dvoboja bio izbornik Danske Jan Pytlick.

Jedna od najistaknutijih rukometašica u danskoj vrsti, Camilla Dalby, dijeli izbornikovo mišljenje. "Izgubile smo od boljeg sastava, no bez obzira na tu činjenicu tužna sam jer je naš san bio igranje u finalu. Mlada smo ekipa, imamo perspektivu pa se nadam da će biti još ovakvih prilika."

Vezane vijesti

Gitte Aaen smatra kako njena ekipa nije dala sve od sebe kako bi se u sutrašnjem dvoboju borila za zlato. "Norveška je puno iskusniji kolektiv, a uz to naše su protivnice dale 100 posto od sebe. Mi nismo."

"Način na koji je Danska prolazila kroz ovo Prvenstvo natjerao nas je na veliki respekt i sve smo svoje napore i koncentraciju usmjerili na dobar start. Moje su igračice napravile sjajan posao, dobro su pripremljene i sad idemo do kraja", izjavio je Thorrir Hergeirsson te dodao: "Danska će se već za nekoliko mjeseci vratiti na vrh".

Kari Grimsbo u analizi polufinala izdvojila je obranu i vratarke. "Igra u defenzivi bila je briljantna. Sad je na redu Švedska."

"Mi smo se u ovom trenutku pokazale kao jači protivnik, ali Danska ima svjetlu budućnost s ovim mladim kadrom", poručila je za kraj Nora Mörk.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!