Rukomet

Lacković: "Vratiti se s medaljom"

Ivana Strahija • nedjelja, 02.01.2011.
Lacković: "Vratiti se s medaljom"
Foto: Kristijan Komarica

Blaženko Lacković i ostali 'Nijemci' priključili su se pripremama reprezentacije u Karlovcu, a s predstojećeg Svjetskog prvenstva naši najtrofejniji reprezentativci očekuju prvenstveno zadovoljstvo igrom, a protiv medalje se ne bi bunili.

Hrvatski reprezentativni lijevi vanjski, i istaknuti igrač hamburškog HSV, Blaženko Lacković, sretan je što se opet vidi s najdražim suigračima: "Mi iz Njemačke stigli smo tek sad, trebamo se brzo priviknuti na novu ekipu i sistem, novi način rada." Od želja za predstojeću godinu i izazove koji slijede Lac naglašava: "Godina za godinom prolazi, a svima nam je sve veća želja zdravlje. U Švedsku idemo dobro igrati, dati sve od sebe jer to uvijek činimo, i vratiti se s medaljom."

Gummersbachov Vedran Zrnić također se veseli radu u reprezentaciji: "Nemamo puno vremena za pripremu, ali smo orijentirani u potpunosti na sebe i na zadatke koji su pred nama. Razmišljamo samo o prvoj utakmici, želimo dobro startati, a kad krene naš val, to će biti to."

Vezane vijesti

Renato Sulić, inače igrač mađarskog Veszprema, otpao je s popisa za Svjetsko prvenstvo, barem za sad. Izbornikovu odluku je komentirao: "Došao sam ovdje s željom da treniram. No, izbornik Goluža želi spremne i zdrave, ne želi riskirati situaciju u kojoj bi imao ozlijeđenog igrača nakon 2-3 dana priprema. Razumijem ga, trenirat ću sam ili u klubu i čekati dodatni poziv, prije samog Svjetskog prvenstva ili naknadno. Ja se trenutno osjećam dobro, super,a li shvaćam izbornikovu potrebu da se zaštiti."

O svojoj zdravstvenoj situaciji Sulić je rekao: "Neka dijagnoza nije postavljena, tako da ja u stvari nemam problem. Imao sam upalu vene, ali je to sanirano. Ipak, izbornik se boji da se to ne ponovi. Ja sam mu rekao da sam zdrav, ali baš ništa ne mogu garantirati, jer samo Bog zna što se sa svakim od nas može dogoditi u idućih sat vremena, a kamoli dulje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • matbaric03.01.2011. u 08:11
    Ajmo se ponovno pofajtat....
    matbaric
  • Obrisan korisnik03.01.2011. u 06:40
    Jer bi Golužu, da se kojim slučajem Sulič ozljedi, jeb... svi po spisku - od kluba, do Suliča samog in javnosti i stručnjaka. Zaštitio se je, normalno.
    Obrisan korisnik
  • Yurraz02.01.2011. u 23:29
    nije mi jasan goluza s tjeranjem sulica. ako covjek moze i nema problema, zasto bar ne ostane trenirat, pa ako igra dobro, ako ne nikom nista...
    Yurraz
  • Obrisan korisnik02.01.2011. u 23:11
    izać na teren i junački i hrabro odigrat svaku i idemo do zlata! :D
    Obrisan korisnik